Contact

ProRail en NS Stations doen hun best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u, als overheid, vervoerder of reizigersorganisatie, een vraag of een klacht heeft, kunt u met ons contact opnemen. Wij willen u ook graag een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website aanbieden. Met uw vragen, opmerkingen en tips kunnen wij de website verbeteren. Dus ook als u informatie op onze website mist, horen wij dat graag van u. Indien u contact wilt met de accountmanagers van de regiodirecties van NS en ProRail, klik op link voor de contactgegevens per regio

  • Vragen;
  • Klachten;
  • Suggesties of complimenten;
  • Voor Storingen, mankementen of gevaarlijke situaties in uw station, kunt u via de mail contact opnemen met de Servicedesk Storingen. Klik op link voor mailadres.
  • Voor privacy-vragen op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kunt U rechtstreeks contact opnemen met NS of ProRail. Zie voor contactgegevens het privacystatement van NS of ProRail.


U kunt contact opnemen met ons via contact@stations.nl of door het invullen van onderstaand formulier.

Heeft u als reiziger een vraag, kijkt u dan op www.NS.nl of www.ProRail.nl.

 
1 Begin 2 Voltooid
Contactpersoon
Bestand toevoegen
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx.

Privacy NS en ProRail
In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), dienen we u voor inzending van dit formulier te vragen om akkoord te gaan met onze privacystatements (NS, ProRail). Dit akkoord is nodig om uw ingezonden formulier in behandeling te kunnen nemen.

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), dienen we u voor inzending van dit formulier te vragen om akkoord te gaan met onze privacystatements. Dit akkoord is nodig om uw ingezonden formulier in behandeling te kunnen nemen.